Premiile OSPA: Stefanescu Vlad George - Agenți de Securitate

premiile-ospa-stefanescu-vlad-george-agenti-de-securitateTrofeul va fi acordat unui agent de securitate care se dovedeste a fi profund atasat muncii in securitatea privata, este entuziast si are initiativa si care isi demonstreaza competenta profesionala pe multiple planuri profesionale inclusiv prin dezvoltarea si mentinerea unei relatii profesionale cu beneficiarii si alte parti interesate in legatura cu munca sa. Prin activitatea sa sustinuta si constanta, agentul de securitate are un impact pozitiv la locul sau de munca, influentand in mod benefic derularea operatiunilor de securitate si este recunoscut pentru serviciul sau ireprosabil.

Trofeul pentru Excelenta Profesionala in Securitate (OSPA) recunoaste si recompenseaza societati si profesionisti din sectorul securitatii private. OSPA este dezvoltat ca un program independent si cuprinzator care sa ofere ofere profesionistilor din domeniul securitatii private o oportunitate pentru a-si afirma si pentru a-si face cunoscute competenta si performanta si pentru a-si celebra succesele pe linie profesionala.

Criteriile de apreciere a performantei au fost definite in urma studierii si cercetarii sistematice a factorilor esentiali care contribuie la atingerea excelentei profesionale (Programul de cercetare “Aspirand spre Excelenta” – Centrul “Perpetuity Research”- Marea Britanie). Programul OSPA este realizat in colaborare cu asociatii si grupuri profesionale din domeniul securitatii private din mai multe tari.

Vedeti video mai jos:


 

 

 

 

Powered by Bullraider.com