Ziua Securității Private în România

ziua-securitatii-private-in-romaniaVineri 10 noiembrie 2017, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, a fost marcată Ziua Securitatii Private in Romania. In cardul acestei zile a fost organizata Conferinta Best Value la care au fost dezbatute teme de actualitate in securitatea privata, fiind structurata pe mai multe paneluri cu prezentari pe diferite teme.

Primul panel a dezbatut tema: Management Competent, Atributul si Precursorul Calitatii in Serviciile de Securitate. Acesta include prezentari facute de:

Dan Grigore - DG Security

Tiberiu Visoiu - Security Manager Erste-BCR

Dan Avram - Security Manager Bunge Romania

Ionel Popa - General Manager WindOne

Razvan Ionescu - Editor SecurityPortal.ro

 


Add a comment (0)

Ziua Securitatii Private in Romania: Catherine Piana - Director General CoESS

ziua-securitatii-private-in-romania-catherine-piana-director-general-coessCatherine Piana, Director General al Confederatiei Europene a Serviciilor de Securitate (CoESS), vorbeste despre importanta securitatii pentru societatea de astazi si specificul pietei de securitate private din Romania in comparatie cu cea a altor tari.

 

 

 

 


Add a comment (0)

Ziua Securitatii Private in Romania: Verica Mileska Stefanovska - Presedinte al Camerei pentru Securitate Privata din FYR Macedonia

ziua-securitatii-private-in-romania-verica-mileska-stefanovska-presedinte-al-camerei-pentru-securitate-privata-din-fyr-macedoniaVerica Mileska Stefanovska, Presedinte al Camerei pentru Securitate Privata din Republica Macedonia, a fost invitata a Zilei Securitatii Private din Romania si a Galei Premiilor OSPA Romania 2017. Stefanovska ne spune cum este sa participe pentru prima data la Gala Premiilor OSPA, despre  similaritatile dintre pietele de securitate privata ale celor doua tari, precum si proiectele organizatiei din care face parte, care implica si tara noastra.

Add a comment (0)

Gala Premiilor OSPA 2017: Cristiana Pana - Hikvision

gala-premiilor-ospa-2017-cristiana-pana-hikvisionCristiana Pana vorbeste despre rolul Hikvision in organizarea evenimentului si despre modul in care este percepută piata de securitate din Romania de catre cel mai mare producator de sisteme TVCI din lume si planurile imediate ale companiei in ceea ce priveste piata din Romania.

 

 

 

 


Add a comment (0)

Gala Premiilor OSPA 2017: Martin Gill - OSPA

gala-premiilor-ospa-2017-martin-gill-ospaDomnul Martin Gill este cel care a initiat proiectul OSPA si continua sa il sustina extinzand numarul de tari participante si de categorii premiate. In acest context, domnul Gill ne impartaseste parerea sa despre proiect in general si editia din Romania in special.

 

 

 

 

 

Add a comment (0)

Gala Premiilor OSPA 2017: Gabriel Badea - FSS

gala-premiilor-ospa-2017-gabriel-badea-fssDomnul Badea, presedinte al Federatiei Serviciilor de Securitate (FSS) și organizator al Galei OSPA, vorbeste despre eveniment si despre piata de securitate din Romania (performanta, evolutie, trenduri).

 

 

 

 


 

 

Add a comment (0)

Ion Popescu - Castigator OSPA Romania 2017 pentru intreaga cariera

ion-popescu-castigator-ospa-romania-2017-pentru-intreaga-carieraCu o lungă cariera in domeniul securitatii private, domnul Popescu povesteste despre cateva momente importante in evolutia sa profesionala si impresiile legate de Gala Premiilor OSPA Romania 2017.

 

 

 

 

 


Add a comment (0)

Ovidiu Ciurte & Gheorghe Mihai - Castigator OSPA Romania 2017 Integratori sisteme securitate

ovidiu-ciurte-gheorghe-mihai-castigator-ospa-romania-2017-integratori-sisteme-securitateInterviu cu Ovidiu Ciurte si Gheorghe Mihai, castigatori ai categoriei Instalatori/Integratori Sisteme de Securitate cu aplicația Parking Spotter. Parking Spotter a mai castigat concursul Community Kickstarter Contest 2017 al Milestone.

 

 

 

 


Add a comment (0)

Dan Tomescu - Castigator OSPA Romania 2017 agenti securitate

dan-tomescu-castigator-ospa-romania-2017-agenti-securitateInterviu cu Dan Tomescu, agent de securitate al Guard One, premiat pentru modul în care a ajutat la prinderea si identificarea unui infractor care comisese o talharie. Domnul Tomescu descrie incidentul si multumeste echipei de profesionisti din care face parte.

 

 

 

 

 


Add a comment (0)

Seminarul Dahua organizat de importatorul KMW Systems

seminarul-dahua-organizat-de-importatorul-kmw-systems-a-reunit-400-de-specialisti-in-domeniuÎn luna mai a acestui an, KMW Systems a continuat tradiția de a organiza seminarii gratuite Dahua pentru clienții și partenerii săi. Cea de-a doua ediție a evenimentului a avut loc în perioada 11-18 mai în Iași, Oradea și București și a strans cca 400 de participanți.

 

 

 

 

Add a comment (0)

Premiile OSPA: Dorin Negoita - Manageri de Securitate

premiile-ospa-dorin-negoita-manageri-de-securitateManagerii de securitate pot indeplini roluri multiple, ei pot ocupa o pozitie consultativa pentru organizatiile pentru care lucreaza sau pot conduce echipe sau departamente de securitate. Indiferent de rolul lor intr-o organizatie, aceasta categorie de premiere apreciaza si recunoaste pe acei manageri de securitate care prin expertiza profesionala in sfera securitatii, prin experienta si priceperea lor manageriala si prin abordari de leadership inovativ au atins excelenta in conducerea si coordonarea proceselor de securitate. Acesti performeri de exceptie sunt deci acei lideri si inovatori care se constitue in modele demne de urmat.

Trofeul pentru Excelenta Profesionala in Securitate (OSPA) recunoaste si recompenseaza societati si profesionisti din sectorul securitatii private. OSPA este dezvoltat ca un program independent si cuprinzator care sa ofere ofere profesionistilor din domeniul securitatii private o oportunitate pentru a-si afirma si pentru a-si face cunoscute competenta si performanta si pentru a-si celebra succesele pe linie profesionala.

Criteriile de apreciere a performantei au fost definite in urma studierii si cercetarii sistematice a factorilor esentiali care contribuie la atingerea excelentei profesionale (Programul de cercetare “Aspirand spre Excelenta” – Centrul “Perpetuity Research”- Marea Britanie). Programul OSPA este realizat in colaborare cu asociatii si grupuri profesionale din domeniul securitatii private din mai multe tari.


Vedeti video mai jos:


 

 

 

 

Add a comment (0)