Microsoft remediază 50 de probleme de securitate în luna iunie

microsoft-remediaza-50-de-probleme-de-securitate-in-luna-iunieMicrosoft a emis actualizările de securitate din luna iunie, iar în această lună sunt remediate 50 de vulnerabilități.

Actualizările de securitate emise pentru luna iunie de Microsoft vizează sistemul de operare Windows, browserele Internet Explorer și Microsoft Edge, motorul ChakraCore JavaScript, Microsoft Office și Microsoft Office Services și Web Apps, scrie bleepingcomputer.com.

Vulnerabilitățile remediate nu au inclus nici una de tipul zero-days, dar Microsoft a remediat o vulnerabilitate făcută publică săptămâna trecută, care permitea atcatorilor să execute linii de cod de la distanță.

Aproape un sfert dintre vulnerabilități au fost considerate de importanță critică, ceea ce înseamnă că puteau fi exploatate fără ajutorul utilizatrilor. O mare parte dintre acestea vulnerabilități de importanță critică aparțin browserelor Microsoft, scrie KrebsonSecurity.

Qualis, furnizor de servicii de securitate, spune că dispozitivele companiilor care s-ar putea conecta la rețele Wi-Fi care nu sunt de încredere prezintă un mare risc de a fi exploatate cu ajutorul unei vulnerabilități a Domain Name System al Windows.

Cei de la Qualis mai precizează și că Microsoft trimite actualizări menite să remedieze încă o altă variantă a vulnerabilității Spectre pentru procesoarele Intel.

Powered by Bullraider.com

SPAccess - visitor management app