Agențiile guvernamentale sunt sfătuite să folosească securitate suplimentară pentru Microsoft Azure

agentiile-guvernamentale-sunt-sfatuite-sa-foloseasca-securitate-suplimentara-pentru-microsoft-azureAgențiile guvernamentale australiene sunt sfătuite să folosească configurări și controale de securitate suplimentare înainte de a transfera datele în cloud-ul celor de la Microsoft.

Microsoft a anunțat acum o săptămână că a deschis două noi centre de date pentru Australia. Acestea pot oferi servicii pentru clienții din Australia și Noua Zeelandă. Locația acestora nu a fost specificată, dar compania oferă servicii pentru clienți din trei orașe majore inclusiv Sydney, Melbourne și Canberra. În plus, Microsoft a semnat un parteneriat cu Canberra Data Centres pentru a servi clienții prin intermediul tehnologiei Azure ExpressRoute. Conform anunțului, Canberra Data Centres poate administra date care sunt clasificat ca fiind „secrete”, conform redmondmag.com.

Ghidul, publica vinerea trecută, pare să trateze în mod diferit  serviciile cloud protejate de Microsoft față de alte produse clasificate similar în lista Certified Cloud Services a guvernului australian, scrie itnews.com.au.

Australian Signals Directorate (ASD) a adăugat un ghid pentru consumatori în care sfătuiește utilizatorii să adauge controale de securitate suplimentare înainte de a folosi serviciile cloud ale Microsoft.

Unele dintre măsurile de control încă nu au fost create și nu se știe când vor putea fi puse în practică. Australian Cyber Security Centre lucrează împreună cu Microsoft la dezvoltarea unor măsuri de control al securității care să asigure o compensare generală. Acestea sunt necesare pentru a reduce riscurile la care ar putea fi expuse agențiile guvernamentale care folosesc serviciile cloud ale Microsoft.

Australian Cyber Security Centre spune că noile servere din regiune australiană nu reprezintă o breșă, dar ghidul avetizează cu privire la riscurile folosirii cloud-ului în general. De asemenea, Australian Cyber Security Centre cere agențiilor să fie consultat înainte de a muta informațiile protejate în medii de cloud publice, scrie theregister.co.uk.

 

 

 

Powered by Bullraider.com

SPAccess - visitor management app