Google anunță noi parteneriate pentru îmbunătățirea securității Chrome Enterprise

google-anunta-noi-parteneriate-pentru-imbunatatirea-securitatii-chrome-enterpriseGoogle va oferi noi instrumente de securitate pentru Chrome Enterprise cu ajutorul unor noi parteneriate cu Cisco, Citrix, IBM și Zoho.

Google a anunțat noi funcții de securitate și parteneriate pentru Chrome Enterprise pentru a se asigura că  Chrome Enterprise este cea mai sigură soluție endpoint în cloud pentru companii, scrie zdnet.com.

Google a lansat Chrome Enterprise în august 2017 pentru a servi drept endpoint pentru suita de servicii cloud ale Google, iar Google spune că securitatea endpoint este din ce în ce mai importantă pentru companii.

Chrome Enterprise a fost lansat cu VMware AirWatch ca partener enterprise mobility management (EMM). Google a anunțat joia trecută că adaugă mai mulți parteneri EMM din care companiile pot alege Cisco Meraki, IBM MaaS360, Citrix XenMobile și ManageEngine Mobile Device Manager Plus (o divizie a Zoho Corp).

Enterprise mobility management (EMM) este un set de servicii și tehnologii create pentru a securiza informațiile companiilor pe dispozitivele mobile ale angajaților. De obicei constă într-o suită de sisteme și servicii de administrare mobile care protejează propietate intelectuală; procese specifice care asigură securitatea datelor și sisteme care trebuie integrate cu o gamă largă de sisteme IT ale companiei pentru a rezolva un set de îngrijorări legate de companie, conform computerworld.com.

Google a anunțat și actualizări pentru intrumentele de administrare, scrie techrepublic.com.

Vor fi aduse îmbunătățiri pentru Active Directory. Conform postării celor de la Google, administratorii pot confirgura extensiile cu ajutorul Group Policy Objects și utilizatorii se vor putea autentifica în Kerberos și NTLMv2 prin intermediul Chrome OS.

Google anunță și că în următoarele luni, administratorii departamentelor IT vor putea vedea istoricul logărilor de pe dispozitive, pentru a înțelege mai bine ce este accesat de pe dispozitivele pe care le deține compania.

 

 

 

Powered by Bullraider.com

SPAccess - visitor management app