O companie a lansat un sistem automat de identificare a vulnerabilităților

o-companie-a-lansat-un-sistem-automat-de-identificare-a-vulnerabilitatilorAricent, o companie cunoscută la nivel global pentru inovațiile aduse în sectorul digital, a lansat un sistem automat de detactare a vulnerabilităților de securitate.

Aricent a lansat la sfârșitul lunii trecute un framework Highly Automated Vulnerability Assessment Orchestration Containers (HAVOC) care administrează riscurile cibernetice prin descoperirea vulnerabilităților de securitate majore înainte ca acestea să fie exploatate, scrie aricent.com.

Companiile se află sub presiunea lansării mai rapide a produselor și serviciilor fără a se expune la riscuri cibernetice. Dar această lansare mai rapidă și vulnerabilitățile ascunse cresc șansele de reușită ale unor atacuri denial of service și a breșelor de date. Soluția HAVOC a Aricent folosește precizie, statistici superioare și viteză de decizie pentru a înțelege natura riscului.

Defectele software ascunse vor exista mereu, provocarea fiind remedierea vulnerabilităților înainte de a fi exploatate. Instrumentul automat de verificare crește viteza de verificare și de testare a software-ului, nu doar din punctul de vedere al codului sursă ci și al protocoalelor folosite, implementării în cloud și intefeței aplicației. Idea din spatele HAVOC este ca în cazul în care o rețea sau un produs sunt deturnate, posibilitatea de a compromite datele să fie inexistentă sau aproape inexistentă.

În martie 2017, IBM a anunțat un parteneriat de 10 ani cu Aricent  pentru dezvoltarea de noi funcții pentru anumite produse IBM Cloud. Experiența de top în treansformarea digitală în cloud, în securitate vor duce la crearea de funcții releveante și experiență îmbunătățită pentru clienți, conform  Frank Kern, CEO Aricent, scrie yahoo.com.

 

 

 

Powered by Bullraider.com

SPAccess - visitor management app