Nokia 5 va fi primul dispozitiv Android care vor primi actualizarea de securitate din septembrie

nokia-5-va-fi-primul-dispozitiv-android-care-vor-primi-actualizarea-de-securitate-din-septembrieDe obicei, smartphone-urile Pixel și Nexus ale Google sunt primele care primesc actualizări de securitate, dar luna aceasta dispozitivele Nokia 5 vor fi primele care vor primi actualizarea de securitate.

Este normal ca dispozitivele Google să fie primele care primesc actualizarea de securitate deoarece Google deține platforma mobilă Android, conform gizbot.com.

HMD Global, compania din spatele telefoanelor Nokia, a emis actualizarea de securitate din luna septembrie pentru Nokia 5 înaintea celei pentru dispozitivele Pixel și Nexus de la Google. Aceasta nu este prima dată când Nokia vine cu actualizarea de securitate pentru Android înaintea Google. În iulie, Nokia 6 a primit actualizarea de securitate înainte de cea a dispozitivelor Nexus și Pixel, iar luna trecută, Nokia 5 și Nokia 6 au primit actualizările de securitate la aceeași dată cu dispozitivele Google. Deci se poate spune că Nokia și-a respectat promisiunea de a se ocupa bine de actualizările de securitate, conform ndtv.com.

Google nu a publicat încă buletinul de securitate pentru dispozitivele Android din luna septembrie 2017.

Nokia 5 are un scaner de amprentă încorporat în butonul „Home” și folosește Android 7.1.1 Nougat.

Actualizarea de securitate are o dimensiune de 142 de MB și aduce cele mai noi fixuri pentru bug-urile de securitate descoperite pe platforma Android, conform gizbot.com.

 

 

 

Powered by Bullraider.com

SPAccess - visitor management app