Juniper achiziționează o firmă specializată în protecție avansată împotriva amenințărilor cibernetice

juniper-achizitioneaza-o-firma-specializata-in-protectie-avansata-impotriva-amenintarilor-ciberneticeJuniper achiziționează firma de securitate cibernetică Cyphort, ce folosește un moto de analiză pentru detectarea amenințărilor cibernetice.

Juniper Networks a anunțat că plănnuiește să achiziționeze firma Cyphort, specializată în analiza de securitate software, conform itproportal.com.

Prin achiziția Cyphort, Juniper va avea acces la platforma deschisă care constă într-un motor de analiză ce folosește machine learning și este capabil să se integreze cu instrumentele de securitate existente pentru a ajuta companiile să detecteze amenințări care nu au fost detectate securitatea din prima linie.

CEO-ul Cyphort, Manoj Leelanivas, este familiarizat cu Juniper Networks deoarece a lucrat 14 ani la această companie înainte de a se angaja la Cisco. El are și 10 patente recunoscute în ambele companii.

Conform specialiștilor în rețele, achiziția va duce la integrarea tehnologiei dezvoltate de Cyphort cu linia de produse Sky Advanced Threat Protection (ATP) a Juniper, scrie reseller.co.nz.

Platforma software a Cyphort detectează amenințări avansate, tehnici de evitare și vulnerabilități de tip zero-day (care nu sunt cunoscute decât de către atacator) folosind o combinație de analiză a comportamentului, machine learning și analiză de securitate a multor date.

Platforma poate funcționa în infrastructuri virtuale, medii cloud și dispozitive. Pe lângă identificarea amanințărilor, Cyphort creează un istoric al incidentelor în timp real și se poate integra cu instrumentele rețelelor pentru a îmbunătății poziția față de securitate.

Cyphort a fost fondată în 2011 și a primit 53,7 milioane de dolari din investiții. Termenii achiziției realizate de Juniper nu au fost făcuți publici.
 

 

 

 

Powered by Bullraider.com

SPAccess - visitor management app