Sancțiuni aplicate de polițiști agenților de pază și administratorilor de societăți comerciale

sanctiuni-aplicate-de-politisti-agentilor-de-paza-si-administratorilor-de-societati-comercialePolițiști din cadrul Secţiei 3 Poliţie Iași au aplicat în ultima perioadă sancțiuni conform Legii 333/2003 pentru agenți de pază și administratori de societăți comerciale.

La data de 08 iunie 2017, polițiștii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Iași au acţionat pentru identificarea societăţilor care nu sunt asigurate cu pază şi au controlat paza proprie neînarmată de la unităţile care îşi desfăşoară activitatea pe raza secţiei, conform unui buletin de presă al IPJ Iași, citat de patrosec.ro.

Au fost controlate 11 unități de pază, 13 agenți de pază, verificate 3 echipaje de intervenție și efectuate 4 instruiri cu agenții de pază.

De asemenea, au fost aplicate 5 sancţiuni contravenționale conform Legii 333/2003 în valoare de 3.000 de lei, fiind sancționați 3 agenți de pază și 2 administratori de societăţi comerciale.

În cadrul unei alte acțiuni, politiștii din cadrul Secției numarul 3 Poliție Iași au acționat pentru verificarea pazei la societățile situate în zona. Au fost controlați 13 agenți de pază, verificate două echipaje de intervenție și efectuate 3 instruiri cu agenții de pază aflați în serviciu, relatează bzi.ro.

De asemenea, au fost aplicate 4 sanctiuni contraventionale, conform Legii nr. 333/2003, fiind sanctionati 3 agenti de paza si 1 administrator de societate.

O femeie de 41 de ani, din municipiul Iasi, administrator al unei statii de distributie carburant, a fost sanctionata contraventional, întrucât nu a remediat deficientele constatate de politie pe linia pazei, constând în faptul ca nu a întocmit proiectul de montare a sistemului de securitate.

Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate