Un punct de securitate al unui aeroport din SUA a fost evacuat din cauza unei grenade de jucărie

un-punct-de-securitate-al-unui-aeroport-din-sua-a-fost-evacuat-din-cauza-unei-grenade-de-jucarieAeroportul Hobby din orașul Huston, din statul Texas din SUA, a evacuat un punct e control de securitate, joia trecută, deoarece un tânăr de 17 ani avea cu el o grenadă de jucărie.

Un cercetaș în vârstă de 17 ani s-ar fi apropiat de un punct de control de securitate al aeroportului, când ofițerii de securitate de pe aeroport au descoperit o grenadă de jucărie într-una din gențile sale, scrie theblaze.com.

Prin urmare, autoritățile au fost chemate să investigheze obiectul suspect, iar punctul de securitate a fost închis și evacuat. Departamentul de poliție al orașului a confirmat că obiectul suspect era o simplă grenadă de jucărie.

Întreaga operațiune a durat o oră cu totul până când a fost redeschis punctul de control de securitate. Tânărul a fost reținut pentru a fi audiat. Un purtător de cuvând al poliției a precizat că nu se știe dacă acestuia îi va fi întocmit dosar penal, scrie chron.com.

„A fost, ceea ce pare, o greșeală adevărată,” a precizat purtătorul de cuvânt al poliției.

Din cauza incidentului, câteva curse aeriene au fost întârziate. În plus, întârzierile au afectat și pasagerii care așteptau la punctul de control al securității.

Transportation Security Administration ar putea percepe o taxă pentru incidentul creat. Amenda ar putea varia între 7.840 și 13.066 de dolari.

 

 

 

Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate