Jaf la o benzinărie din Chișinău: Cel care a organizat jaful era angajat al benzinăriei VIDEO

jaf-la-o-benzinarie-din-chisinau-cel-care-a-organizat-jaful-era-angajat-al-benzinariei-videoDoi tineri au jefuit o  staţie PECO din Chișinău, reușind să sustragă 38.641 lei moldovenești. Cel care a organizat jaful era unul dintre angajații benzinăriei și știa unde se țin banii.

Doi tineri cu vârstele de 21 și 23 de ani originari din municipiul Chișinău și raionul Anenii-Noi, au fost identificaţi şi reţinuţi de către ofiţerii de investigaţii ai Inspectoratului de Poliție Râşcani al Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău, precizează polițiștii capitalei Republicii Moldova.

Cei doi, la data de 6 iunie,  ar fi sustras de la o staţie alimentară auto, mijloace financiare în sumă de 38 641 lei. Potrivit datelor acumulate în cadrul acţiunilor speciale de investigaţii şi de urmărire penală, bănuiţii au intrat în stația de alimentare și aplicând forța fizică față de operator au sustras banii din masa casierului.

Astfel, poliţiştii au constatat ulterior că, unul dintre ei era angajat la această staţie peco, care ar fi cunoscut locul păstrării banilor şi care ar fi organizat jaful. În cadrul audierilor suspecții și-au recunoscut vinovăția.  Aceştia au fost reţinuţi pe un termen de 72 de ore şi sunt cercetaţi penal în stare de arest pentru jaf,  conform legislație penale în vigoare. Bănuiţii riscă o pedeapsă cu închisoare pentru un termen de la 5 până la 7 ani.

Casierul a apăsat imediat pe butonul de alarmă. În doar 3 minute la faţa locului a venit un echipaj al unei firme de pază particulară ce asigură securitatea imobilului. Angajaţii pazei au alertat poliţia, iar în scurt timp, la faţa locului s-a deplasat Grupul Operativ al Inspectoratului de Poliţie Râşcani pentru a investiga cazul, relatează canal3.md.

Un jaf recent asupra unei benzinării a avut loc și în orașul Lugoj din județul Timiș. Și în acest caz, hoții au fost ajutați de angajatul benzinăriei, care a facilitat furtul banilor ținuți în seif, comunicând cifrul acestuia persoanei mascate care a intrat să ia banii, conform securityportal.ro.

Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate