Furt de peste o mie de lei la o benzinărie din județul Timiș: Hoții au fost ajutați de un angajat să ia banii din seif

furt-de-peste-o-mie-de-lei-la-o-benzinarie-din-judetul-timis-hotii-au-fost-ajutati-de-un-angajatPolițiștii din județul Timiș au reținut trei bărbați care se fac vinovați de furtul a 157.000 de lei dintr-o benzinărie din orașul Lugoj, fiind ajutați de un angajat.

Trei bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, ei fiind principalii suspecţi ai unui furt de peste 150.000 lei, dintr-o benzinărie din Lugoj. Furtul a fost comis în noaptea de duminică spre luni, într-o benzinărie din Lugoj, precizează stirileprotv.ro.

“Poliţişti municipiului Lugoj au fost sesizaţi cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras suma de 157.000 lei din incinta unei societăţi comerciale. În urma cercetărilor efectuate au fost identificati 3 bărbaţi cu vârste cuprinse între 20 şi 24 de ani, bănuiţi de furt calificat. Prejudiciul a fost recuperat parţial” , transmite IPJ Timiş.

„Persoanele în cauză au fost reţinute pentru 24 de ore. În continuare se efectuează cercetări pentru a se stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările producerii incidentului”, au mai precizat cei de la IPJ Timiș, conform Mediafax.

Potrivit unor surse judiciare, pe camerele de supraveghere video din benzinărie s-a putut observa cum un individ cu cagulă intră în camera în care se află seiful cu bani. Jaful a fost pus la cale cu ajutorul unui angajat din benzinărie, care a lăsat uşa deschisă la cameră şi i-a comunicat telefonic individului cu cagulă cifrul seifului. Un alt bărbat a supravegheat intrarea în benzinărie, în timpul jafului.

 

 

 

Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate