Camerele video stradale au ajutat la prinderea a trei tineri care au spart o pizzerie

camerele-video-stradale-au-ajutat-la-prinderea-a-trei-tineri-care-au-spart-o-pizzerieCamerele video stradale din  Deva au ajutat la prinderea în flagrant a trei tineri, dintre care doi minori, care au spart o pizzerie.

În dimineața de 4 iunie 2018, o patrulă a Poliției Locale Deva a prins în flagrant doi tineri care au spart o pizzerie din centrul orașului, scrie banatulazi.ro.

Anunțați de colegul de la sediul poliției, care monitoriza camerele video montate în municipiu, că pe B-dul 1 Decembrie 1918 se dă o spargere, polițiștii locali au intervenit de urgență la locul faptei.

Doi tineri, cu vârste de 17 ani şi 19 ani, reuşiseră să spargă geamul de la uşa de intrare în pizzerie şi să scoată afară câteva baxuri cu sticle de suc. Când i-au văzut pe poliţişti, cei doi au luat-o la fugă. După o urmărire pe străzile oraşului de aproape 20 de minute, poliţiştii i-au găsit pe cei doi spărgători ascunşi în curtea unei case din cartierul Progesul. Tinerii au spus că la spargere a mai participat un adolescent care a stat de pază, în timp ce prietenii lui erau în plină acţiune”, a informat Poliţia Locală Deva, citată de adevarul.ro.

În municipiu sunt montate 64 de camere video care observă permanent tot ce se întâmplă în principalele puncte ale oraşului. Autorităţile locale intenţionează să suplimenteze numărul acestora.

 

 

 

 

Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate