Exercițiu comun al SRI, Jandarmeriei și Poliției: Asigurarea pazei și protecției unei misiuni diplomatice

exercitiu-comun-al-sri-jandarmeriei-si-politiei-asigurarea-pazei-si-protectiei-unei-misiuni-diplomaticeMilitari SRI, jandarmi şi poliţişti au participat sâmbătă la un exercițiu comun care a veriricat modul de acțiune în cadrul unor situații periculoase.

Peste 100 de efective ale SRI, Jandarmeriei, Poliţiei şi Pompierilor au luat parte la un exerciţiu de intervenţie la sediul unei misiuni diplomatice, fiind simulate mai multe situaţii de pericol, anunţă luni Jandarmeria Capitalei, scrie dcnews.ro.

În cadrul exerciţiului care a avut loc sâmbătă, a fost urmărit modul de intervenţie şi cooperare a structurilor specializate cu atribuţii în paza şi protecţia sediilor acestor obiective.

Peste 100 de jandarmi, poliţişti, pompieri şi militari SRI au participat la un exerciţiu de intervenţie la sediul unei misiuni diplomatice, fiind simulate mai multe situaţii de pericol precum asigurare şi restabilirea ordinii publice, descoperirea şi neutralizarea unor pachete suspecte şi intervenţia luptătorilor antitero ai Jandarmeriei Bucureşti în cazul unui atac armat asupra sediului unui obiectiv diplomatic, confrom Agrepres.

 

 

 

Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate