Mașini de transport valori atacate cu explozibili de hoți înarmați în Johannesburg

masini-de-transport-valori-atacate-cu-explozibili-de-hoti-inarmati-in-johannesburgJaf armat asupra a două maşini de transport valori în capitala Africii de Sud. Hoții erau înarmați cu explozibil și puști de asalt.

Hoți înarmași cu puști de asalt și explozibil au aruncat în aer două mașini de transport valori în Johannesburg, în plină zi, scrie scmp.com.

Incidentul a fost înregistrat cu telefonul de un motociclist. Atacatorii, în jur de 12 au încărcat banii în două mașini înainte de a părăsi locul jafului.

Poliția a precizat că doi agenți de securitate din cele două mașini au fost răniți în incident și au fost spitalizați. De asemenea, polția a mai precizat că unii hoți au fost prinși în urma unei urmăriri cu elicopterul.

Atacatorii au blocat întâi cele două vehicule înainte de a detona explozibilul aflat dedesubt. Experții în securitate care au comentat incidentul pe paginile de social media spun că după felul în care suspecții au acționat, aceștia ar putea avea o pregătire militară, scrie naija.ng.

 

 

 

Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate