Acțiune de verificare a sistemelor de securitate organizată de polițiști

actiune-de-verificare-a-sistemelor-de-securitate-organizata-de-politistiPolițiștii Secției 5 Poliţie Rurală Petru Rareş, din Bistrița-Năsăud, au organizat o acţiune pentru verificarea sistemelor de securitate ale unor societăţi comerciale de pe raza de competenţă a secţiei.

În perioada 15-16 mai 2018, poliţiştii Compartimentului Sisteme de Securitate din cadrul Serviciului de Ordine Publică împreună cu poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Petru Rareş au organizat o acţiune pentru verificarea sistemelor de securitate ale unor societăţi comerciale de pe raza de competenţă a secţiei, se precizează într-un comunicat al IPJ Bistrița-Năsăud.

Astfel, cu ocazia activităţilor desfăşurate, pentru neregulile constatate au fost aplicate 7 sancţiuni contravenţionale, din care 6 conform HG 301/2012 - pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor şi 1 conform Legii 12/1990 - privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, în valoare totală de 10 600 lei.

 

 

 

Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate