Administratorul unei săli de jocuri sancționat pentru că nu a remediat deficiențele de securitate

administratorul-unei-sali-de-jocuri-sanctionat-pentru-ca-nu-a-remediat-deficientele-de-securitateAdministratorul unei săli de jocuri a fost sancționat de polițiști ieșeni deoarece nu a remediat deficienţele constatate de poliţie pe linia pazei.

La data de 15 mai 2018, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Iaşi au acţionat pentru verificarea pazei la societăţile comerciale de pe raza de competenţă, se precizează într-un comunicat al IPJ Iași.

Au fost controlaţi 15 agenţi de pază, verificate 2 echipaje de intervenţie şi efectuate 15 instruiri cu agenţii de pază aflaţi în serviciu.

Au fost aplicate 5 sancţiuni contravenţionale conform Legii nr. 333/2003 în valoare de 3.000 de lei, fiind sancţionaţi 4 agenţi de pază şi 1 adminiatrator de societate.

Exemple :

Un bărbat de 46 de ani, din com. Tomeşti, administrator a unei săli de jocuri electronice, din municipiul Iaşi, a fost sancţionat contravenţional întrucât nu a remediat deficienţele constatate de poliţie pe linia pazei.

Un bărbat, agent de pază, a fost sancţionat contravenţional întrucât a fost depistat executând serviciul de pază la o societate comercială, din municipiul Iaşi, fără ţinuta completă cu care a fost echipat de conducerea unităţii şi fără mijloace de autoapărare.

 

 

 

Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate