Agenți de pază și responsabili cu paza controlați de polițiști

agenti-de-paza-si-responsabili-cu-paza-controlati-de-politistiPolițiști din Ploiești au controlat sistemele de securitate ale agenţilor economici, verificând și sancționând responsabili cu paza şi agenţi de pază.

În dimineaţa zilei de 14.05.2018, agenţi din cadrul Secţiei nr. 2 Ploieşti au efectuat un control pe linie de sisteme de securitate la agenţi economici de pe raza de competenţă, se arată într-un comunicat al IPJ Prahova, citat de Agerpres.

Astfel, au controlat patru societăţi comerciale (patru responsabili cu paza şi trei agenţi de pază), iar pentru neregulile constatate au aplicat trei sancţiuni contravenţionale, în valoare de 7.000 lei.

De asemenea, luna trecută, poliţişti din cadrul Serviciului de Ordine Publică - Compartimentul Sisteme de Securitate Private - au efectuat controale la obiective situate în Ploieşti privind modul de asigurare a pazei conform prevederilor Legii nr. 333/2003 rep. şi ale H.G. nr. 301/2012, conform securityportal.ro.

Astfel, au verificat 10 obiective şi două societăţi specializate de pază, au controlat zece agenţi de securitate, iar pentru neregulile constatate au aplicat nouă sancţiuni contravenţionale, în valoare de 10.200 lei.

 

 

 

Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate