Sancțiuni la Legea 333/2003 în urma verificărilor efectuate de polițiști

sanctiuni-la-legea-333-2003-in-urma-verificarilor-efectuate-de-politistiLa sfârșit de săptămână poliţiştii brăileni au acţionat şi pe linia respectării prevederilor legale privind paza şi securitatea obiectivelor asigurate cu pază proprie sau prin societăţi specializate de pază.

Poliţiştii brăileni acţionează, în fiecare weekend, în municipiu şi judeţ, pentru prevenirea faptelor antisociale, în special a celor comise cu violenţă, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică, se arată într-un comunicat al IPJ Brăila.

În zilele de 13 şi 14 aprilie 2018, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului, poliţiilor orăşeneşti şi cei ai secţiilor de poliţie rurală arondate, sprijiniţi de jandarmi, au acţionat atât în municipiu, cât şi în localităţile din mediul rural, în zona pieţelor şi a unităţilor cu profil discotecă, club, cafe-bar ş.a., pentru menţinerea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, prevenirea şi combaterea faptelor ilegale, precum şi a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Totdodată, aceştia au acţionat şi pe linia respectării prevederilor legale privind paza şi securitatea obiectivelor asigurate cu pază proprie sau prin societăţi specializate de pază.

Pe timpul activităţilor, au fost verificate 31 de societăţi comerciale, legitimate 233 de  persoane şi oprite în trafic 172 de autovehicule, fiind testaţi cu aparatul etilotest 30 de şoferi.

De asemenea, aceştia au constatat 111 contravenţii, pentru care au fost aplicate sancţiuni în valoare totală de peste 28.000 de lei.

Dintre amenzile aplicate 70 au fost pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 24 conform Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, 12 la Legea 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor, şi 4 la alte acte normative.

 

 

 

Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate