Soț și soție, arestați pentru furtul unei camere de securitate

sot-si-sotie-arestati-pentru-furtul-unei-camere-de-securitateUn soț și soția sa, din insulele Trinidad si Tobago, au fost arestați, judecați și condamnați la nouă luni de închisoare după ce au încercat să fure o cameră de securitate, dar au fost descoperiți de agenții magazinului.

Cei doi soți au fost arestați vinerea trecută după ce agenții de securitate ai magazinului i-au surprins luând câteva bunuri de pe rafturi și încercând să plece fără să plătească. au fost opriți la ieșire, iar agenții de securitate au găsit în geanta femeii mai multe obiecte de îmbrăcăminte și o cameră de securitate, scrie newsday.co.tt.

Cei doi au fost condamnați la nouă luni de închisoare și muncă în folosul comunității. Cei doi nu își puteau permite să cumpre camera de securitate și de aceea femeia a decis să o pună la ea în geantă, iar bărbatul nu s-a împotrivit.

Valoarea totală a bunurilor cu care cei doi ar fi încercat să iasă din magazin depășea 2,700 de dolari. Bărbatul în vârstă de 49 de ani nu avusese antecedente penale, dar femeia de peste 44 de ani ar fi fost condamnată în 1988 pentru furt și declarații false, dar spune că de atunci s-a schimbat și nu știe de ce s-a comportat așa, conform guardian.co.tt.

Femeia a explicat că i-a plăcut camera de securitate și că și-a dorit să o aibă deoarece soțul ei pleacă la muncă la ora 2.30 și după aceea ea este singură acasă, dar nu aveau bani să o achiziționeze așa că a pus-o în geantă. Judecătorul a precizat că ar fi trebuit să economisească banii pentru a cumpăra ceea ce au vrut să fure. Soțul a precizat că nu avea de gând să vândă bunurile. Acestea au fost înapoiate magazinului.

 

 

 

Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate