Sancțiuni de peste 9.000 de lei în urma verificării sistemelor de securitate

sanctiuni-de-peste-9-000-de-lei-in-urma-verificarii-sistemelor-de-securitateÎn perioada 25 aprilie – 08 mai 2018, poliţiştii de ordine publică din judențul Mureș au controlat 130 de obiective și au aplicat sancțiuni de peste 9.000 de lei pentru neregulile descoperite.

În perioada 25 aprilie – 08 mai 2018, sub coordonarea Direcţiei de Ordine Publică a Inspectoratului General al Poliţiei Române, poliţiştii de ordine publică au organizat, la nivelul judeţului Mureş, 30 de acţiuni, pentru verificarea sistemelor de securitate ale unor obiective, se precizează într-un comunical al IPJ Mureș.

Astfel, au fost controlate 130 de obiective care operează cu valori, respectiv unităţi şi instituţii de interes public, unităţi bancare, instituţii de creditare din categoria organizaţiilor cooperatiste şi I.F.N., societăţi care au ca obiect de activitate schimbul valutar, case de amanet şi unităţi profilate pe activităţi cu bijuterii, unităţi poştale, staţii de comercializare a carburanţilor, spaţii comerciale, săli de jocuri de noroc, prestatori de servicii de pază şi în sisteme tehnice, dar şi alte categorii de unităţi.

În urma controalelor efectuate, pentru neregulile constatate poliţiştii au aplicat 13 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 9.100 de lei.

Poliţiştii vor continua şi în perioada următoare acţiunile pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor contra patrimoniului agenţilor economici şi verificarea legalităţii funcţionării prestatorilor de servicii de securitate.

Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate