Obiective asigurate cu pază, verificate de polițiști din Ocna Mureș

obiective-asigurate-cu-paza-verificate-de-politisti-din-ocna-muresPolițiștii din Ocna Mureş, județul Alba, au acționat cu efective mărite în cadrul mai multor acțiuni, printre care se numără și verificarea obiectivelor asigurate cu pază.

IPJ Alba a organizat o acţiune cu efective mărite, în Ocna Mureş şi pe raza de competenţă a Secţiei 4 de Poliţie Rurală. Au fost aplicate 72 de amenzi, în valoare de peste 20.000 de lei şi au fost identificaţi 3 autori de infracţiuni, se precizează într-un buletin de presă al IPJ Alba.

La data de 4 mai 2018, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, prin Serviciul de Ordine Publică, împreună cu Poliţia Oraşului Ocna Mureş şi Secţia 4 Poliţie Rurală Ocna Mureş, au organizat o acţiune cu efective mărite, pe raza oraşului precum şi în localităţile rurale arondate, ce a avut ca scop creşterea siguranţei publice, prevenirea şi combaterea infracţiunilor şi prevenirea accidentelor rutiere.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost legitimate 89 de persoane, controlate 61 de autovehicule şi verificate 6 obiective asigurate cu pază.

 

 

 

Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate