Firma care asigură paza Complexului Energetic Oltenia este în atenția ITM

firma-care-asigura-paza-complexului-energetic-oltenia-este-in-atentia-itmFirma de pază care trebuie să asigure paza unităților din cadrul Complexului Energetic Oltenia (CEO) a fost controlată de polițiști și inspectori ITM, fiind găsite nereguli.

„La solicitarea IJP Gorj, inspectorii de muncă s-au deplasat ieri în teritoriu pentru a verifica respectarea legislaţiei muncii de către angajatorul care a preluat contractul de pază în cadrul CE Oltenia. În timpul verificărilor, angajatorul nu a putut prezenta documente de angajare pentru 12 persoane. Având în vedere că angajatorul are sediul social în judeţul Olt, fişele de identificare ale persoanelor găsite la muncă vor fi transmise Inspectoratului Teritorial de Muncă Olt pentru definitivarea controlului”, a declarat Neli Matei, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj, citat de gds.ro.

Contractul cu firma Safety Security, din Caracal, a fost încheiat pe o perioadă de trei luni de zile, în urma unei licitații care s-a desfășurat într-o procedură de urgență. Ion Rușeț, consilierul managerului CEO, Sorinel Boza, a precizat că licitația pentru contractul mare care se întinde pe un an de zile este contestată și se află în procedură de contestare, conform igj.ro.

În cazul contractului cu firma de pază verificată de polițiști și inspectorii ITM, au existat o serie de probleme la preluarea dispozitivelor, pentru că firma din Caracal nu dispunea de personal suficient. Numărul de agenți de care este nevoie pentru asigurarea pazei este de 500.

 

 

 

Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate