Doi agenți de securitate bănuiți de jefuirea casetelor de valori ale Rabobank

doi-agenti-de-securitate-banuiti-de-jefuirea-casetelor-de-valori-ale-rabobankDoi agenți de securitate ai firmei care asigură paza băncii olandeze Rabobank sunt suspectați că au jefuit chiar instituția pe care trebuiau să o protejeze.

Poliția a arestat, lunea aceasta, doi bărbați suspectați de un jaf asupra casetelor de valori ale unei sucursale  Rabobank din localitatea Oudenbosch din Olanda. Ambii suspecți lucrează pentru EBN, compania care asigură securitatea băncii, scrie nltimes.nl.

Jaful a avut loc la începutul lunii martie. Alarma a fost declanșată la scurt timp îninte de jaf. Camerele au înregistrat un comportament suspect din partea agenților de securitate.

Poliția  investigat locuințele din jurul sucursalei băncii și în urmă cu două săptămâni au verificat serverele companiei de securitate EBN.

Sute de cutii de valori au fost sparte și golite în timpul jafului. Nu se știe exact la cât se estimează pagubele deoarece deținătorii cutiilor de valori rareori precizează ce conțin acestea. Se crede că o cantitate mare de bani, aur și bijuterii au fost furate. Prejudiciul se estimează la milioane de euro, fiind una dintre cele mai mari jafuri bancare din istoria Olandei.

Doi bărbați care lucrează la o companie de securitate au fost arestați în legătură cu jaful comis la banca Rabobank din Oudenbosch la începutul lui martie, conform unui ziar local, precizează dutchnews.nl.

Cei doi bărbați au fost arestați în urma unor percheziții efectuate la domiciliile acestora. În timpul jafului, ei ar fi furat conținutul a aproximativ 300 cutii de valori.

De la început poliția a crezut că au fost implicate persoane din interior deoarece s-ar fi umblat la sistemul de securitate.

 

 

 

Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate