Un bărbat care a participat la comiterea unui jaf era arestat la domiciliu

un-barbat-care-a-participat-la-comiterea-unui-jaf-era-arestat-la-domiciliuPolițiștii au descoperit un suspect care ar fi participat la un jaf la care hoții au furat seiful cu totul. Suspectul trebuia să se afla în arest la domiciliu în momentul comiterii jafului.

Zilele trecute, Parchetul a trimis în judecată un hoţ profesionist acuzat că a furat un seif plin cu bani deşi, teoretic, acesta se afla în arest la domiciliu, scrie ziaruldeiasi.ro.

Procurorii ieşeni au finalizat pe 26 aprilie un dosar cu acuzaţii incredibile, care ridică mari semne de întrebare şi cu privire la eficienţa închisorii la domiciliu. Bărbatul, aflat în arest la domiciliu pentru jaful de la Altex ERA din 2015, s-a folosit de situaţie pentru a mai da o lovitură: pe timp de noapte, alături de complici, a furat un seif plin de bani.

Pe 1 iulie 2017, Poliţia din Miroslava era anunţată că, în acea noapte, persoane mascate au atacat agent de pază al unei societăţi după ce i-au pulverizat spray lacrimogen în ochi şi l-au lovit în zona capului. Ulterior, cu o rangă, hoţii au forţat uşa societăţii şi au furat un seif în care se afla aproape 15.000 de lei, dar şi documente contabile. După vizionarea imaginilor de pe camerele de supraveghere, oamenii legii au descoperit că jaful a durat mai puţin de două minute şi jumătate. E vorba de intervalul dintre momentul la care maşina cu hoţii a ajuns la sediul firmei şi până la plecarea cu tot cu seif. Cei doi autori necunoscuţi şi cu bărbatul identificat s-au folosit de un cărucior pentru a transporta seiful.

Hoții au acționat în intervalul orar 2.49 – 2.52. Faptul că erau mascați a făcut dificilă ancheta polițiștilor. Camerele de luat vederi din zonă au surprins un autoturism BMW, ce avea numerele de înmatriculare acoperite cu un material reflectorizant, iar din maşină au conborât trei bărbaţi, îmbrăcaţi în negru şi cu cagule pe cap. Indivizii au scos un cărucior din portbagaj, scrie ziarulevenimentul.ro.

Anchetatorii au menţionat că au cercetat incidentul pornind de la identificarea maşinii, pe care au descoperit-o în curtea unei case din satul Voineşti şi despre care au aflat că ar fi fost vândută suspectului.

 

 

 

 

Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate