Sistemele de securitate ale obiectivelor, în atenția polițiștilor

sistemele-de-securitate-ale-obiectivelor-in-atentia-politistilorPolițiști ai IPJ Buzău au desfăşurat mai multe activităţi pentru verificarea sistemelor de securitate ale unor obiective.

La data de 3 aprilie 2018, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău-Serviciul Ordine Publică au desfăşurat mai multe activităţi pentru verificarea sistemelor de securitate ale unor obiective, precum şi referitor la modul de respectare a prevederilor legale în acest domeniu, se precizează într-un buletin de presă al IPJ Buzău.

Astfel, au fost efectuate controale la unităţi economice care operează cu valori, staţii de comercializare a carburanţilor, precum şi spaţii comerciale.

În urma activităţilor şi a controalelor efectuate pe raza localităţii Pogoanele, au fost aplicate 4 sancţiuni contravenţionale care au vizat modul de intervenţie la obiective, precum şi asigurarea service-ului la sistemele de securitate.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate conform Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor, este de 6.100 de lei.

Poliţiştii vor continua şi în perioada următoare acţiunile în acest domeniu.

 

 

 

Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate