Un agent de pază a surprins doi tineri ce loveau un bărbat în vârstă de 66 de ani

un-agent-de-paza-a-surprins-doi-tineri-ce-loveau-un-barbat-in-varsta-de-66-de-aniUn agent de pază a chemat Poliția după ce a surprins doi tineri în timp ce loveau un bărbat în vârstă de 66 de ani.

Doi tineri au fost arestaţi preventiv după ce au lovit cu cruzime un bătrân de 66 de ani. Victima, pusă la pământ, a fost bătută cu pumnii şi picioarele până nu a mai putut mişca. Incidentul care a avut loc într-un pasaj din Braşov a fost suprins de camerele de supraveghere, conform Mediafax.

„Doi tineri, unul de 18 ani din judeţul Botoşani, iar celălat de 23 ani din judeţul Buzău, au agresat un bărbat de 66 ani din judeţul Vrancea. Cei trei se cunoşteau anterior şi ar fi intrat în conflict din cauza unei sume de bani”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, Gabriela Dinu.

Potrivit Agerpres, agresiunea a avut loc în jurul orei 2:40 în pasajul Rainbow din municipiul reşedinţă, intrarea dinspre Bulevardul Victoriei către strada Mihail Kogălniceanu, scrie hotnews.ro.

Cei doi tineri, unul de 18 ani şi altul de 23 ani, l-au lovit pe bătrân cu pumnii şi picioarele şi chiar l-au împins pe scări. Cei doi tineri au continuat să îl lovească pe bărbatul de 66 de ani până când un paznic aflat la serviciu în pasaj intervine şi îi pune pe fugă. Tot paznicul a chemat poliţia care a ridicat şi imaginile, scrie adevarul.ro.

Cei doi tineri au fost prinşi rapid. Unul este din Botoşani, iar celălalt este din Buzău. Cercetările au arătat că victima şi agresorii se cunoşteau şi că totul a început de la o datorie. În plus bătaia a început înainte de intrarea în pasaj.

 

 

 

Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate