Autorul jafului de la o casă de pariuri din Craiova, trimis în judecată

autorul-jafului-de-la-o-casa-de-pariuri-din-craiova-trimis-in-judecataUn tânăr fotbalist, bănuit de polițiști că ar fi jefuit o casă de pariuri din Craiova cu un pistol de jucărie, cauzând un prejudiciu de peste 7.000 de lei, este trimis în judecată de procurori.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj, vineri, 2 martie, în jurul orei 22.45, politistii au fost sesizati prin 112 cu privire la faptul ca un barbat a patruns intr-o agentie de pariuri din centrul Craiovei si a cerut angajatei banii incasati, amenintand-o cu un pistol, scrie ziare.com, citat de securityportal.ro.

Dupa ce a luat suma de 7.000 de lei, barbatul a fugit din agentia de pariuri. Angajata unitatii nu a fost ranita in urma acestui incident. Barbatul nu avea fata acoperita, el fiind surprins de camerele de supraveghere din interiorul unitatii.
Presupusul autor al tâlhăriei de la o agenţie de pariuri din Craiova a fost găsit sâmbătă după-amiază, iar casa i-a fost percheziţionată. Ulterior, tânărul în vârstă de 24 de ani a fost audiat, timp de mai multe ore şi apoi arestat.

Conform GDS.ro, tânărul reținut de polițiști este un fotbalist ce aparține lotului unei echipe din Liga a V-a.

În fața oamenilor legii, tânărul a recunoscut comiterea faptei și a explicat că a făcut acest lucru pentru că avea nevoie de bani. După ce a fost audiat, Mădălin Boerică a fost reținut pe o perioadă de 24 de ore, iar pe 3 martie a fost arestat preventiv.

Procurorii craioveni au încheiat destul de repede cercetările în acest dosar, așa că pe 21 martie au și dispus trimiterea în judecată a inculpatului. În rechizitoriul întocmit, anchetatorii au reținut că, „în noaptea de 2 spre 3 martie, orele 22.30, prin întrebuințarea de amenințări cu un pistol de jucărie, inculpatul a deposedat persoana vătămată, casier la o agenție de pariuri sportive din municipiul Craiova, de suma de 7.349 de lei“.

Ulterior, pe 22 martie, Judecătoria Craiova a menținut măsura arestării preventive dispusă față de inculpat. În aceeași ședință de judecată, instanța a respins o cerere formulată de avocatul din oficiu al inculpatului de înlocuire a arestului preventiv cu arestul la domiciliu sau controlul judiciar.

Hotărârea judecătoriei a fost contestată de inculpat, iar joi, pe 29 martie, Tribunalul Dolj s-a pronunțat. Instanța a respins acțiunea inculpatului, așa că acesta rămâne în continuare în arest.

 

 

 

Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate