Persoane ce spărgeau locuințe cu un dispozitiv special au fost surprinse în flagrant delict

persoane-ce-spargeau-locuinte-cu-un-dispozitiv-special-au-fost-surprinse-in-flagrant-delictPolițiștii au suprins în flagrant delict trei persoane care spărgeau locuințele cu ajutorul unui dispozitiv special, după un furt.

La data de 24 martie 2018, în jurul orei 16:30, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Galați au prins în flagrant delict trei persoane bănuite de săvârșirea mai multor furturi din locuințe, de pe raza municipiului, se precizează într-un buletin de presă alIGPR.

Din cercetări a rezultat că, în perioada 15-24 martie 2018, cei trei, cu vârste cuprinse între 25 și 39 de ani, toți din municipiul Târgu Mureș, cu ajutorul unui dispozitiv special confecționat, ar fi pătruns în 9 apartamente din Galați, de unde ar fi sustras bani și bijuterii, prejudiciul estimat  fiind de 12.000 de euro și 52.000 de lei.

Cei trei ar fi pătruns în locuințe în timpul zilei, fără a răvăși bunurile din interior și încuind ușa la plecare cu același dispozitiv utilizat pentru a o descuia.

La acțiunea de prindere în flagrant delict, polițiștii au blocat în trafic autoturismul folosit pentru a se deplasa de la locul comiterii faptei. Asupra bărbaților au fost descoperiți 8.900 de lei și 250 de euro, ce ar fi fost sustrași cu puțin timp înainte, dintr-un apartament din Galați. De asemenea, a fost descoperit și dispozitivul folosit pentru deschiderea ușilor.

În urma audierilor, cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore. Ulterior, aceștia au fost prezentați judecătorului de drepturi și libertăți, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

 

 

 

Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate