Poliția Română continuă verificarea societăților specializate în domeniul sistemelor de securitate

politia-romana-continua-verificarea-societatilor-specializate-in-domeniul-sistemelor-de-securitatePoliția Română, prin Direcția de Ordine Publică, a continuat activitățile de  verificare a societăţilor specializate în domeniul sistemelor de securitate.

În perioada 7-20 martie 2018, sub coordonarea Direcţiei de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, polițiștii structurilor teritoriale de ordine publică au efectuat, la nivel național, 472 de acțiuni în domeniul verificării sistemelor de securitate, se precizează într-un buletin de presă al IGPR.

Activitățile au vizat 4.397 de obiective care operează cu valori, respectiv unităţi şi instituţii de interes public, unităţi bancare, instituţii de creditare din categoria organizaţiilor cooperatiste şi I.F.N., societăţi care au ca obiect de activitate schimbul valutar, case de amanet și unităţi profilate pe activităţi cu bijuterii, unități poștale, staţii de comercializare a carburanţilor, spaţii comerciale, săli de jocuri de noroc, prestatori de servicii de pază şi în sisteme tehnice, dar și alte categorii de unităţi.

Controalele au avut ca rezultat constatarea a 11 infracțiuni, fiind cercetate 18 persoane.

În urma controalelor efectuate, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 634 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 457.300 de lei.

Poliţiştii vor continua și în perioada următoare acţiunile pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor contra patrimoniului agenţilor economici şi verificarea legalităţii funcţionării prestatorilor de servicii de securitate.

 

 

 

Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate