Societate comercială care nu respectă cerințele minimale de securitate, sancționată

societate-comerciala-care-nu-respecta-cerintele-minimale-de-securitate-sanctionataPolițiști din Pitești au sancționat o societate comercială care nu respectă condiţiile minimale de securitate prevăzute de lege.

Poliţiştii compartimentelor specializate din cadrul Secţiei nr.4 Poliţie Piteşti, au continuat activităţile privind verificarea modului de organizare a pazei obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor, prin verificarea respectării termenului de remediere a deficienţelor constatate la un control anterior, la o societate comercială de pe raza municipiului Piteşti, se arată într-un cominicat al IPJ Argeș.

Astfel, cu ocazia recontrolului, poliţiştii au constatat că unitatea nu a remediat deficienţele constatate anterior, prin aceea că, deşi are o suprafaţă de peste 500 m.p., nu deţine pază fizică pe timpul programului de lucru, nefiind respectate condiţiile minimale prevăzute de lege, fapt pentru care societatea comercială a fost sancţionată contravenţional, conform H.G. 301/2012, cu amendă în valoare de 2.000 lei. 

Activităţile de verificare a respectării legislaţiei incidente din domeniul pazei vor continua şi în viitorul apropiat, acestea având un aport însemnat în prevenirea comiterii de infracţiuni în incinta şi împrejurimile obiectivelor.

 

 

 

Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate