Administratorul unei agenții loto a fost sancționat pentru nerespectarea Legii 333/2003

administratorul-unei-agentii-loto-a-fost-sanctionat-pentru-nerespectarea-legii-333-2003În urma controalelor polițiștilor, administratorul unei agenții loto a fost sancționat pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 333/2003.

La data de 06 martie 2018, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Iași au acţionat pentru identificarea societăţilor care nu sunt asigurate cu pază şi au controlat paza proprie de la unităţile care îşi desfăşoară activitatea pe raza secţiei, se precizează într-un buletin de presă al IPJ Iași.

Au fost controlate 11 unităţi, 12 agenți de pază, verificate 3 echipaje de intervenție și efectuate 3 instruiri cu agenții de pază aflați în serviciu.

De asemenea, au fost aplicate 3 sancţiuni contravenționale în valoare de 3.000 de lei conform Legii nr. 333/2003, fiind sancționați 2 agenți de pază și un administrator de societate.

Spre exemplu, un bărbat de  41 de ani a fost sancționat contravențional întrucât nu a achiziţionat un seif agrementat tehnic pentru depozitarea valorilor monetare şi nu a conectat sistemul de alarmă la dispeceratul unei societăţi de pază pentru monitorizare şi intervenţie, pentru o agenție loto, din municipiul Iași.

 

 

 

Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate