A reclamat un furt și a fost sancționat pentru lipsa pazei obiectivului

a-reclamat-un-furt-si-a-fost-sanctionat-pentru-lipsa-pazei-obiectivuluiAdministratorul unui mic magazin din judeţul Brăila care a reclamat un furt a fost amendat de polițiști pentru nerespectarea Legii 333/2003.

Pe 6 martie, poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Viziru au fost sesizaţi de către un bărbat, în vârstă de 50 ani, din comuna Ciocile, cu privire la faptul că, în noaptea de 5 spre 6 martie, persoane necunoscute ar fi pătruns, prin efracţie, în incinta magazinului pe care îl deţine pe raza localităţii de domiciliu, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, scrie adevarul.ro.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii l-au depistat şi identificat pe un consătean, în vârstă de 31 de ani, bănuit că ar fi pătruns în incinta societăţii prin spargerea unei ferestre, de unde ar fi sustras produse alimentare, băuturi şi ţigări, în valoare de 400 de lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate de către poliţişti şi restituit persoanei reclamante”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate de către poliţişti. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, scrie obiectivbr.ro.

Totodată, administratorul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor.

 

 

 

Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate