Jaf armat pe aeroportul din Brazilia. Hoții au furat 5 milioane de dolari

jaf-armat-pe-aeroportul-din-brazilia-hotii-au-furat-5-milioane-de-dolariCinci bărbați înarmați au jefuit un avion de marfă de pe aroportul Viracopos din Sao Paulo, Brazilia. Hoții au plecat cu cinci milioane de dolari în doar 6 minute.

Cinci bărbați înarmați au plecat cu cinci milioane de dolari de pe aeroportul Viracopos din Sao Paulo, Brazilia. Avionul care transporta marfă aparținea companiei Lufthansa și se ducea spre Zurich, scrie armenpress.am.

Poliția locală a declarat că persoane necunoscute deghizate în agenți de securitate au intrat pe aeroport. Jaful a durat doar 6 minute.

Jaful a avut loc duminica trecută. Agenții de securitate care transportau banii au fost amenințați cu pistoalele de cei cinci hoți. Nimeni nu a fost rănit în timpul jafului. autoritățile braziliene nu au arestat niciun suspect, scrie novinite.com.

Hoții au intrat pe aeroport cu o camionetă ce avea un logo similar cu cel al companiei responsabile cu securitatea.

Jafurile asupra transporturilor de bani sunt multe în Brazilia, dar de cele mai multe ori, camionetele care transportă bani sunt ținta hoților.

Banii erau transportați de un avion Lufthansa, paza lor fiind asigurată de Brinks, o firmă care se ocupă cu securitatea transporturilor, scrie standardmedia.co.ke.

Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate