Agenți de pază care au intervenit in cadrul unui incident, agresați

agenti-de-paza-care-au-intervenit-in-cadrul-unui-incident-agresatiTrei tineri implicați într-un incident dintr-un local din Satul Mare au revenit cu bâte și un pistol tip airsoft pentru a-i ataca pe agenții de pază din local.

Un scandal de proporţii izbucnit sâmbătă noaptea într-un club din centrul municipiului Satu Mare. Trei persoane, originare din zona Oaş au devenit recalcitrante, motiv pentru care agenţii de securitate au intervenit şi le-au scos din club. Acestea nu s-au împăcat cu gândul că au fost daţi afară de la petrecere şi au reintrat în club, scrie adevarul.ro.

Când au revenit s-au legat de alte două persoane, angajate ale unei alte firme de pază din oraș, care se aflau în localul respectiv în timpul liber, scrie gazetanord-vest.ro.

Angajații firmei de pază din club au intervenit din nou, însă scandalul s-a acutizat. Oșenii scandalagii au folosit bâte din metal și un pistol airsoft. Doi dintre ei au sărit chiar la șeful firmei de pază din local, care este un bărbat cu o statură impresionantă, și, în încăierarea care a urmat, i-a fost rupt acestuia tricoul.

Reprezentanții firmei de pază au sunat la 112 în primă fază, dar nu a venit la fața locului vreun echipaj de Poliție. Într-un final, după circa 30 de minute de la primul apel, șeful firmei de pază a sunat la 112 pentru a doua oară, după ce ar fi fost agresat la rândul său, precizând că situația este foarte gravă. La fața locului a ajuns, în circa două minute, un echipaj format din doi polițiști, scrie presasm.ro.

Între timp, cele trei persoane din zona Oașului au fugit. Polițiștii, ajutați de angajații firmei de pază, au pornit în urmărirea celor trei scandalagii. De asemenea, reprezentanții unei alte firme de pază, colegi ai celorlalți angajați aflați în timpul liber (implicați în eveniment), au reușit să îi prindă pe doi dintre scandalagii, imobilizându-i.

A treia persoană s-a baricadat după barul unui alt club din centrul municipiului Satu Mare, situat în Piața Libertății. Un angajat al unei firme de pază a intrat în incinta barului, l-a scos afară pe cel urmărit, iar acolo ar fi fost agresat în circumstanțe neelucidate, victima ajungând la Unitatea de Primire Urgențe în stare destul de gravă.

Surse judiciare au declarat pentru PresaSM că în cauză s-a deschis un dosar penal pentru tulburarea liniștii publice.

 

 

 

Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate