Un trofeu Oscar a fost furat, dar apoi recuperat

un-trofeu-oscar-a-fost-furat-dar-apoi-recuperatTrofeul Oscar parținând lui Frances McDormand, actrița care a câștigat trofeul pentru cel mai bun rol feminin, a fost furat de un bărbat, dar recuperat la scurt timp.

Frances McDormand sărbătorea câştigarea Oscarului pentru cea mai bună actriţă principală, pentru rolul său din filmul 'Three Billboards Outside Ebbing, Missouri', dar şi-a dat seama că statueta a dispărut în momentul în care numele ei trebuia gravat pe soclu, relatează Agerpres.

Trofeu fusese furat în cadrul Governor's Ball, petrecerea oficială organizată de Academia de la Hollywood pentru a-i sărbători pe câștigători.

Alex Berliner, un cunoscut fotograf al vedetelor, care participa la gală, împreună cu alți jurnaliști au urmărit hoțul care a furat trofeul lui Frances McDormand cerându-l înapoi. După ce l-au recuperat, cei care asigurau securitatea evenimentului l-au prins pe hoț. Poliția din Los Angeles l-a arestat pe bărbat, scrie variety.com.

Conform jurnaliștilor, fotograful lui Wolfgang Puck l-a oprit pe hoț și a recuperat Oscarul. Actrița ar fi spus să îl lase pe hoț să plece.

Simon Halls, reprezentantul actriței a confirmat că trofeul a fost înapoiat. Bărbatul care a furat trofeul postase pe pagina sa de Facebook un video cu trofeul. El a fost arestat de polițiști are antecedente penale pentru o spargere și furtul unei mașini.

Pentru Gala de decernare a Premiilor Oscar din acest an, măsurile de securitate au fost foarte stricte. Poliția din Los Angeles a anunțat luarea unor măsuri speciale de securitate. Peste 500 de polițiști au fost detașați în zonă. Elicoptere de poliție au survolat zone, iar agenți FBI au participat la eveniment, scrie libertatea.ro.

“Avem aceste inele concentrice de securitate care încep din mijloc și radiază în afară”, spune șeful poliției din Los Angeles, Blake Chow. De asemenea, mai multe străzi din jurul Dolby Theatre, inclusiv celebrul Hollywood Boulevard, au fost închise publicului. Pe tot parcursul zilei de duminică, pasagerii nu nu au avut acces în perimetrul de securitate.

Pe lângă aceste măsuri stricte de securitate și participanții au fost supuși unor controale stricte. Astfel, până și vedetele de primă mână ar fi fost percheziționate și ar fi trecut printr-un detector de metale și le-a fost verificată identitatea.

Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate