14 – 28 Februarie: Peste 500 de sancțiuni în urma verificării sistemelor de securitate

14-28-februarie-peste-500-de-sanctiuni-in-urma-verificarii-sistemelor-de-securitatePolițiștii au aplicat 578 de sancțiuni în urma unor acțiuni de verificare a sistemelor de securitate ale unor obiective.

În perioada 14 – 28 februarie 2018, sub coordonarea Direcţiei de Ordine Publică a Inspectoratului General al Poliţiei Române, polițiștii structurilor teritoriale de ordine publică au organizat, la nivel național, peste 700 de acțiuni, pentru verificarea sistemelor de securitate ale unor obiective, conform unui buletin de presă al IGPR.

Astfel, au fost controlate 4.473 de obiective care operează cu valori, respectiv unităţi şi instituţii de interes public, unităţi bancare, instituţii de creditare din categoria organizaţiilor cooperatiste şi I.F.N., societăţi care au ca obiect de activitate schimbul valutar, case de amanet și unităţi profilate pe activităţi cu bijuterii. 

Au fost verificate și unități poștale, staţii de comercializare a carburanţilor, spaţii comerciale, săli de jocuri de noroc, prestatori de servicii de pază şi în sisteme tehnice, dar și alte categorii de unităţi. 

În urma controalelor, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 578 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 320.000 de lei.

De asemenea, polițiștii au constatat 10 infracțiuni, pentru comiterea cărora sunt cercetate 11 persoane.

Poliţiştii vor continua și în perioada următoare acţiunile pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor contra patrimoniului agenţilor economici şi verificarea legalităţii funcţionării prestatorilor de servicii de securitate.

Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate