Jaf de 7.000 de lei la o casă de pariuri. Hoțul a folosit un pistol neletal

jaf-de-7-000-de-lei-la-o-casa-de-pariuri-hotul-a-folosit-un-pistol-neletalUn bărbat acuzat de tâlhărie a folosit un pistol neletal pentru a jefui o casă de pariuri din Craiova, plecând cu 7.000 de lei, vineri seara.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj, vineri, in jurul orei 22.45, politistii au fost sesizati prin 112 cu privire la faptul ca un barbat a patruns intr-o agentie de pariuri din centrul Craiovei si a cerut angajatei banii incasati, amenintand-o cu un pistol, scrie ziare.com.

Dupa ce a luat suma de 7.000 de lei, barbatul a fugit din agentia de pariuri. Angajata unitatii nu a fost ranita in urma acestui incident. Barbatul nu avea fata acoperita, el fiind surprins de camerele de supraveghere din interiorul unitatii.

Presupusul autor al tâlhăriei de la o agenţie de pariuri din Craiova a fost găsit sâmbătă după-amiază, iar casa i-a fost percheziţionată. Ulterior, tânărul în vârstă de 24 de ani a fost audiat, timp de mai multe ore şi apoi arestat, relatează Mediafax.

După ce l-au identificat pe individ, poliţiştii au făcut o percheziţie la locuinţa sa, găsind un pistol, întreaga sumă de bani furată şi o pereche de mănuşi.

Potrivit IPJ Dolj, pistolul nu era unul letal: „Prejudiciul a fost recuperat în totalitate. Pistolul este neletal, din categoria celor nesupuse autorizării”, a mai declarat reprezentantul IPJ Dolj.

Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate