Prins la furat, a agresat agenții de pază pentru a fugi și a fost prins de poliție

prins-la-furat-a-agresat-agentii-de-paza-pentru-a-fugi-si-a-fost-prins-de-politieUn bărbat surprins de agenții de pază că a sustras bunuri dintr-un magazin a încercat să scape agresând agenții de pază și lăsând bunurile în urmă.

Un bărbat de 44 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, pe 27 februarie, fiind suspectat că a încercat să fure bunuri dintr-un magazin de pe strada Turnului din municipiul Braşov şi că i-a agresat pe paznicii care l-au observat, scrie mytex.ro.

Bărbatul ar fi sustras mai multe bunuri de pe rafturile magazinului, iar când a fost surprins de personalul de pază, la ieșirea din unitate, i-ar fi agresat pe oameni și ar fi abandonat bunurile sustrase, precum și bunuri personale, pentru a-și asigura scăparea.

La data de 25 februarie 2018, în jurul orei 20.45, acesta ar fi sustras mai multe bunuri de pe rafturile unui magazin situat pe strada Turnului, din municipiul Braşov, iar când a fost surprins de personalul de pază, la ieşirea din magazin, i-ar fi agresat pe aceştia şi ar fi abandonat bunurile sustrase, precum şi alte bunuri personale, pentru a-şi asigura scăparea. În urma activităţilor întreprinse, poliţiştii au identificat bărbatul, care a fost reţinut pentru 24 de ore şi a fost introdus în arestul I.P.J. Braşov”, a descris Gabriela Dinu, reprezentanta Poliţiei Braşov, împrejurările în care s-a petrecut fapta, citată de bzb.ro.

Bărbatul prins de poliţişti după ce a furat dintr-un supermarket şi a spart blocajul paznicilor are antecedente penale grave, fiind condamnat în trecut pentru omor deosebit de grav, fiind elierat după ce şi-a ispăşit pedeapsa, relatează ştirile Braşov TV, citează bzb.ro.

 

 

 

Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate