Sancțiuni aplicate în urma verificării sistemelor de securitate

sanctiuni-aplicate-in-urma-verificarii-sistemelor-de-securitatePolițiști ai IPJ Mureș au aplicat mai multe sancțiuni, în valoare de 11.500 de lei, în urma verificării sistemelor de securitate ale unor obiective.

În perioada 21 - 27 februarie 2018, sub coordonarea Direcţiei de Ordine Publică a Inspectoratului General al Poliţiei Române, polițiștii de ordine publică au organizat, la nivelul judeţului Mureş, 20 de acțiuni, pentru verificarea sistemelor de securitate ale unor obiective, se precizează într-un comunicat al IPJ Mureș.

Astfel, au fost controlate 58 de obiective care operează cu valori, respectiv unităţi şi instituţii de interes public, unităţi bancare, instituţii de creditare din categoria organizaţiilor cooperatiste şi I.F.N., societăţi care au ca obiect de activitate schimbul valutar, case de amanet și unităţi profilate pe activităţi cu bijuterii, unități poștale, staţii de comercializare a carburanţilor, spaţii comerciale, săli de jocuri de noroc, prestatori de servicii de pază şi în sisteme tehnice, dar și alte categorii de unităţi.

În urma controalelor efectuate, pentru neregulile constatate polițiștii au aplicat 6 sancțiuni contravenționale, în valoare de 11.500 de lei.

Poliţiştii vor continua și în perioada următoare acţiunile pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor contra patrimoniului agenţilor economici şi verificarea legalităţii funcţionării prestatorilor de servicii de securitate.

 

 

 

Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate