Doi agenți de securitate din Capitală, găsiți decedați într-o clădire dezafectată

doi-agenti-de-securitate-din-capitala-gasiti-decedati-intr-o-cladire-dezafectataConform poliției Capitalei, doi agenţi de securitate au fost găsiţi decedaţi într-o clădire dezafectată, unde îşi efectuau serviciul.

Doi agenţi de pază din Capitală, care lucrau într-o clădire dezafectată, au fost găsiţi morţi. Trupurile au fost transportate la Institutul Naţional de Medicină Legală (INML) pentru a se stabili cauzele deceselor. Ulterior, cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, scrie adevarul.ro.

Potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei Capitalei, în cursul dimineţii, Secţia 17 Politie a fost sesizată că doi agenţi de pază au fost găsiţi decedaţi într-o clădire dezafectată unde efectuau serviciul.

Secţia 17 Poliţie a fos sesizată cu privire la cei doi agenți de pază găsiţi decedaţi în clădirea dezafectată marți dimineața în jurul orei 7:00, conform Agerpres.

Conform DGPMB, la faţa locului s-a deplasat echipa operativă, fiind demarate cercetările în vederea stabilirii cauzei şi condiţiilor în care s-a produs decesul.

Poliţia Capitalei precizează că la faţa locului s-au deplasat şi reprezentanţi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă. Trupurile neînsufleţite ale celor doi bărbaţi au fost ridicate şi transportate la INML în vederea efectuării necropsiei.

Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate