14-20 Februarie: 290 de sancțiuni în urma verificării obiectivelor care operează cu valori

14-20-februarie-290-de-sanctiuni-in-urma-verificarii-obiectivelor-care-opereaza-cu-valori290 de sancțiuni în valoare de 140.000 de lei au fost aplicate obiectivelor, care operează cu valori, pentru neregulile constatate.

În perioada 14-20 februarie 2018, sub coordonarea Direcţiei de Ordine Publică a Inspectoratului General al Poliţiei Române, poliţiştii structurilor teritoriale de ordine publică au organizat, la nivel naţional, 360 de acţiuni, pentru verificarea sistemelor de securitate ale unor obiective, se arată într-un comunicat al IGPR. 

Astfel, au fost controlate 2.223 de obiective care operează cu valori, respectiv unităţi şi instituţii de interes public, unităţi bancare, instituţii de creditare din categoria organizaţiilor cooperatiste şi I.F.N., societăţi care au ca obiect de activitate schimbul valutar, case de amanet şi unităţi profilate pe activităţi cu bijuterii, unităţi poştale, staţii de comercializare a carburanţilor, spaţii comerciale, săli de jocuri de noroc, prestatori de servicii de pază şi în sisteme tehnice, dar şi alte categorii de unităţi. 

În urma controalelor efectuate, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 290 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 140.000 de lei.

De asemenea, poliţiştii au constatat 4 infracţiuni, pentru comiterea cărora sunt cercetate 11 persoane.

Poliţiştii vor continua şi în perioada următoare acţiunile pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor contra patrimoniului agenţilor economici şi verificarea legalităţii funcţionării prestatorilor de servicii de securitate.

 

 

 

Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate