Agent de securitate fără atestat, depistat de polițiști

agent-de-securitate-fara-atestat-depistat-de-politistiUn agent de securitate care asigura paza la un obiectiv din municipiul Iaşi fără a avea atestat  este cercetat de polițiști.

La data de 08 februarie 2018, în intervalul orar 11:00-15:00, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Iaşi, au acţionat pentru verificarea respectării prevederilor Legii nr. 333/2003, urmărindu-se modul de asigurare cu sisteme de securitate antiefracţie a unităţilor economice cu capital de stat sau privat, aflate pe raza de competenţă.

Au fost controlate 5 unităţi economice, fiind verificaţi 7 agenţi de pază. Au fost sancţionate 2 unităţi economice şi 2 societăţi de pază. Astfel, au fost alicate 4 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 11.000 lei. A fost constatată o infracţiune.

Spre exemplu, au fost întocmite acte premergătoare privind comiterea infracţiunii  de desfăşurare de activităţi de pază sau protecţie în scop comercial, fără a deţine atestat profesional în domeniu, conform Legii nr.  333/2003, unui bărbat, agent de securitate la un obiectiv din municipiul Iaşi.

Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate