Agenți de pază, aflați în stare de ebrietate, au tras într-un șofer

agenti-de-paza-aflati-in-stare-de-ebrietate-au-tras-intr-un-soferDoi agenți de securitate de la o firmă de pază din Republica Moldova, aflați în stare de ebrietate, au fost reținuți de polițiști după ce unul dintre ei a împușcat un șofer în față cu un pistol pneumatic.

Doi gardieni ai unei companii particulare de pază au fost reținuți după ce unul dintre ei a tras cu un pistol pneumatic într-un şofer. Cei doi, fiind în afara orelor de muncă, dar în uniformă, şi ambii în stare de ebrietate, s-au certat cu şoferul care, trecând pe alături, l-a atins pe unul dintre ei cu oglinda automobilului, conform adevarul.ro.

Incidentul a avut loc vineri seara, 9 februarie, pe bulevardul Dacia din sectorul Botanica din Chișinău.Şoferului, în vârstă de 24 de ani, a ajuns la spital cu o rană lângă ochi.

S-a stabilit că cel care a împuşcat nu a trecut cursurile necesare pentru a activa în calitate de agent de pază, scrie publika.md.

Gardienii au fost reţinuţi pe un termen de 72 de ore, pe numele lor fiind deschis un dosar penal. Totodată, ei urmează să fie concediați.
Compania privată de pază  riscă să rămână fără licență de activitate.

Conform Publika.md, trei bărbaţi angajaţi al unei companii de pază din Chişinău au făcut scandal la intrarea în oraş. Potrivit martorilor oculari, aceştia s-ar fi dat drept poliţişti şi ar fi obigat un şofer care era în treacăt să-i ducă în oraş. Şoferul oprit i-a refuzat pe indivizi, însă acest lucru i-a nemulţumit. Unul dintre cei trei a scos un pistol cu bile şi l-a împuşcat pe bărbat în faţă.

 

 

 

Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate