O filială a unei bănci din Republica Moldova a fost spartă, dar seiful era gol

o-filiala-a-unei-banci-din-republica-moldova-a-fost-sparta-dar-seiful-era-golMai mulți hoți care au spart filiala unei bănci din Republica Moldova nu au găsit nimic deoarece seiful pe care l-au deschis era gol.

În noaptea de 6 spre 7 februarie, o filială a băncii FinComBank, din orașul Comrat a fost spartă de hoți. Aceștia au rupt gratiile și au spart un geam, conform crimemoldova.com.

Conform gagauzinfo.md, făptașii au găsit casa de schimb valutar și un seif, pe care l-au deschis, dar acesta era gol. La fața locului au sosit polițiștii, dar și specialiștii serviciului de securitate, însă hoții reușise se părăsească locul faptei.

„În noaptea de 6 spre 7 februarie, în orașul Comrat, persoane necunoscute au spart geamul și au rupt gratiile, pătrunzând astfel în încăperea filialei FinComBank. Aceștia au deschis seiful metalic, dar acolo nu erau bani. Pe acest caz a fost deschisă o urmărire penală”, a declarat Snejana Turcan ofițerul de presă al IP Comrat, citată de deschide.md.

De asemenea, ofițerul de presă a precizat că organele competente lucrează pentru indetificarea și reținerea persoanelor implicate în acest caz.

În luna ianuarie, filiala unei alte bănci din municipiul Comrat din Republica Moldova a fost jefuită. Atunci hoții au reușit să fure 16 mii de euro, conform securityportal.ro.

 

 

 

Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate