Agenți de securitate, sancționați pentru efectuarea serviciului în mod neregulamentar

agenti-de-securitate-sanctionati-pentru-efectuarea-serviciului-in-mod-neregulamentarÎn urma unui control pe linie de sisteme de securitate efectuat de polițiști ai IPJ Prahova la agenți economici, mai mulți agenți de pază au fost sancționați pentru efectuarea serviciului în mod neregulamentar.

În noaptea de 3/4 februarie, agenţi din cadrul Secţiei nr. 1 Ploieşti au efectuat un control pe linie de sisteme de securitate la agenţi economici de pe raza de competenţă, se arată într-un buletin de presă al IPJ Prahova, citat de Agerpres

Cu această ocazie, au fost controlate 20 de obiective asigurate cu pază fizică şi au fost verificaţi 27 de agenţi de securitate. Şapte dintre aceştia au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare de 700 de lei, pentru efectuarea serviciului în mod neregulamentar.

La jumătatea lunii ianuarie, poliţişti ai Secţiei nr. 1 Ploieşti au organizat şi desfăşurat un control poliţienesc în domeniul sistemelor de securitate în urma căruia au fost sancționați șapte agenţi de securitate pentru executarea serviciului în mod neregulamentar, conform securityportal.ro.

Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate