Dosar penal pentru desfăşurare de activități de pază fără atestat sau fără licență de funcționare

dosar-penal-pentru-desfasurare-de-activitati-de-paza-fara-atestat-sau-fara-licenta-de-functionarePolițiștii au întocmit dosar penal unui bărbat care care desfăşura  activități de pază și protecție, în scop comercial, fără a deține atestat ori licența de funcționare prevăzute de lege.

La data de 3 februarie 2018, polițiștii Compartimentului Sisteme de Securitate din cadrul Serviciului de Ordine Publică au acționat pe raza comunei Petru Rareș în baza Legii 333/2003 - privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor, se arată într-un buletin de presă al IPJ Bistrița-Năsăud. 

Cu ocazia verificărilor de specialitate efectuate la mai multe societăți comerciale de pe raza comunei, polițiștii au aplicat 3 sancțiuni contravenționale conform Legii 333/2003, în valoare totală de 5300 lei. 

De asemenea, a fost constatată o infracțiune flagrantă de desfăşurare de activități de pază fără atestat sau fără licență de funcționare.

Astfel, în urma controlului efectuat la o societate comercială din localitatea Ciceu-Mihăiești, polițiștii au surprins în flagrant delict un bărbat, de 39 ani care desfăşura  activități de pază și protecție, în scop comercial, fără a deține atestat ori licența de funcționare prevăzute de lege in domeniu, această activitate fiind remunerată de către administratorul societății în cauză. 

S-a întocmit dosar penal pentru desfășurarea în scop comercial de activități de pază sau protecție, de proiectare, producere, instalare și întreținere a sistemelor de alarmă împotriva efracției sau a componentelor acestora fără atestat sau fără licență de funcționare prevăzută de lege.

Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate