24 - 30 IANUARIE: 304 sancțiuni la legea pazei

24-30-ianuarie-304-sanctiuni-la-legea-pazeiPolițiștii au aplicat 304 sancțiuni ca urmare a 324 de acțiuni, pentru verificarea sistemelor de securitate a peste 1900 de obiective care operează cu valori.

În perioada 24 - 30 ianuarie 2018, sub coordonarea Direcţiei de Ordine Publică a Inspectoratului General al Poliţiei Române, polițiștii structurilor teritoriale de ordine publică au organizat, la nivel național, 324 de acțiuni, pentru verificarea sistemelor de securitate ale unor obiective, se arată într-un buletin de presă al IGPR.

Astfel, au fost controlate 1.927 de obiective care operează cu valori, respectiv unităţi şi instituţii de interes public, unităţi bancare, instituţii de creditare din categoria organizaţiilor cooperatiste şi I.F.N., societăţi care au ca obiect de activitate schimbul valutar, case de amanet și unităţi profilate pe activităţi cu bijuterii, unități poștale, staţii de comercializare a carburanţilor, spaţii comerciale, săli de jocuri de noroc, prestatori de servicii de pază şi în sisteme tehnice, dar și alte categorii de unităţi. 

În urma controalelor efectuate, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 304 sancțiuni contravenționale, în valoare de 182.000 de lei. 

De asemenea, polițiștii au constatat 3 infracțiuni, pentru comiterea cărora sunt cercetate 2 persoane. 

Poliţiştii vor continua și în perioada următoare acţiunile pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor contra patrimoniului agenţilor economici şi verificarea legalităţii funcţionării prestatorilor de servicii de securitate.

 

 

 

Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate