Reținuți de polițiști pentru furt și imobilizarea agentului de securitate

retinuti-de-politisti-pentru-furt-si-imobilizarea-agentului-de-securitatePolițiștii brașoveni au reținut cinci bărbați care sunt suspectați că au imobilizat agentul de securitate al unei societăți comerciale și apoi au furat bunuri.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, sub coordonarea procurorului, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, au documentat activitatea infracţională a 5 bărbaţi cu vârste cuprinse între 22 şi 26 de ani, din judeţul Braşov, scrie bszb.ro.

Aceştia sunt suspectaţi că, în noaptea dinspre 4 spre 5 ianuarie ar fi pătruns în într-o societate comercială de pe raza municipiului Braşov, de unde au sustras mai multe bunuri, după ce, în prealabil au imobilizat agentul de pază.

La data de 25 ianuarie, poliţiştii au efectuat 3 percheziţii, pe raza judeţului Braşov, la locuinţele a trei dintre suspecţi.

„În urma acţiunilor derulate, cei cinci bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi introduşi în arestul IPJ Braşov. Aceştia sunt cercetaţi în continuare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov”, a informat reprezentantul Poliţiei Judeţene Braşov, Ionuţ Marin, citat de mytex.ro.

 

 

 

Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate