Jaf la o sală de jocuri: Un bărbat mascat a amenințat angajata cu cun cuțit

jaf-la-o-sala-de-jocuri-un-barbat-mascat-a-amenintat-angajata-cu-cun-cutitO sală de jocuri din Zalău a fost jefuită, miercuri dimineața, de un bărbat mascat care a amenințat angajata sălii de jocuri cu un cuțit.

Un bărbatat a jefuit, miercuri dimineață, o sală de jocuri din centrul orașului Zalău, reușind să sustragă din casă peste 20.000 de lei, scrie evz.ro.

Bărbatul a operat în jurul orei 5 dimineața. Acesta a profitat de faptul că angajata era singură în local și făcea curățenie. Angajata a declarat anchetatorilor că bărbatul era mascat și că a amenințat-o cu un cuțit.

În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru infracţiunea de tâlhărie calificată.

Un bărbat neidentificat până în prezent a jefuit o sală de jocuri de noroc din zona centrală a municipiului Zalău, miercuri, 24 ianuarie, în jurul orei 5. Potrivit anchetatorilor, angajata firmei era singură în local şi făcea curăţenie, când un bărbat a intrat în sală şi ameninţând-o cu acte de violenţă, i-a cerut banii încasaţi în ziua respectivă. Speriată, femeia a golit casa de marcat de cei 21.188 de lei şi i-a înmânat hoţului, care s-a făcut nevăzut. Apoi, a apăsat butonul de panică, pentru a-i alerta pe cei de la firma de pază, care au sunat, mai apoi, la Poliţie, scrie adevarul.ro.

 

 

 

Powered by Bullraider.com

Tiger Security

Nei Divizia de Securitate